Aktiviteter: 212 treff på "" i Oslo LEGG TIL AKTIVITET

 1. Activity Image
  A United Kingdom (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  A United Kingdom er basert på den sanne og fantastiske kjærlighetshistorien til afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset dermed sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika som samtidig innførte apartheid.
 2. Activity Image
  Alien: Covenant (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Ti år etter Prometheus-ekspedisjonen reiser et romskip til det de tror er et uoppdaget paradis, men som viser seg å være en mørk og farlig verden med kun en beboer: humanioden David (Michael Fassbender).
 3. Activity Image
  Baywatch (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Mitch (Dwayne Johnson) er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt (Zac Efron), blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet. Mitch og Matt må legge forskjellene sine til side og få med seg resten av Baywatch-gjengen på etterforskningen. Ikke gå glipp av dette herlige gjensynet med klassiske Baywatch i helt ny (bade)drakt!
 4. Activity Image
  DRIB (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Med DRIB forteller regissør Kristoffer Borgli historien om hvordan hans venn Amir Asgharnejad i 2014 klarte å lure seg med i en i en stor spekulativ markedsføringskampanje for en velkjent energidrikk via et amerikansk reklamebyrå. DRIB er en filmatisk re-konstruksjon av de kuriøse hendelsene som endte opp i Los Angeles, med Amir i rollen som seg selv. DRIB utforsker mediamanipulasjon og moderne markedsføring med en film som viser hvordan noe fiktivt kan ha reelle konsekvenser, og avslører innsideinformasjon om en industri og et firma som forgjeves har prøvd å stoppe denne filmen fra å bli laget.. For å unngå juridiske komplikasjoner har det faktiske energidrikk-merket blitt erstattet med et oppdiktet: "DRIB".
 5. Activity Image
  Elle (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Isabelle Huppert er Oscar-nominert for sin fantastiske rolletolkning i denne thrilleren av Paul Verhoeven. En suksessrik forretningskvinne blir voldtatt i hjemmet sitt av en ukjent inntrenger. En farlig katt-og-mus-lek starter når hun sporer opp gjerningmannen og bruker et psykologisk maktspill for å sirkle seg inn mot ham. Denne kritikerroste filmen har gått sin seiersgang på festivaler verden over. Nylig vant den Golden Globe for beste utenlandske film og beste skuespillerinne.
 6. Activity Image
  En smak av lykke (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  "Varme, sjarme og humor skaper en film som virkelig aller mest føles menneskelig."Filmfront - terningkast 5"Et både visuelt og verbalt fyrverkeri av en film - en herlig politisk ukorrekt komedie!"Cinema - terningkast 5Donatella og Beatrice bor på et psykiatrisk behandlingssenter i Toscana. De har svært ulike livshistorier, og lite til felles, men en dag får de uventet sjansen til å rømme. Flukten bringer dem sammen i et eventyr som vil forandre livene deres for alltid og vil hjelpe dem å se skjønnheten i det ufullkomne.
 7. Activity Image
  Everything, Everything (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Basert på boken med samme navn, skrevet av Nicola Yoon.
 8. Activity Image
  Frantz (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  "Nydeleg antikrigsoppgjer." Klassekampen(6)----"Spennende, trist og tankevekkende. Frantz er i alle fall et herlig velspilt og spennende drama om løgner, minner, kunst og krig. Det er en vakker film, om vakre løgner." Filmpolitiet (5)----"Frantz er rett og slett en fyldig nydelig historie som føles mesterlig regissert i både karakterer, narrativ utvikling og ikke minst i sin behandling av mellommenneskelige utfordringer som sjeldent sees så troverdig og gjennomført smart gjort som dette." Filmfront.no(5)----"Tidvis går tankene til Det Hvite Båndet, men filmen er ikke like intrikat og distansert som Hanekes mesterverk. Denne filmen er et drama som er godt fortalt, som også behandler krigen med respekt." FilmMagasinet (5)----"Ein flott film med ei rørande historie." StudVest----"Løgnens bedrag. "Frantz" er et stillferdig, men kraftfullt mellomkrigsdrama." Dagens Næringsliv----"Krig, løgn og poesi. Tyskere og franskmenn bearbeider sår fra verdenskrig i elegant, særdeles velgjort drama om motstridende følelser." Adresseavisen----"Sobert om krigens sår. En franskmann som legger blomster på graven til en tysk soldat, dét er bildet som oppsummerer dette stilfulle periodedramaet." Fædrelandsvennen----"Sårvakkert om krigens samvittighet. Smellvakre "Frantz" viser hvordan samvittigheten, tilgivelsen og hatet lever videre når krigen er slutt." Stavanger Aftenblad
 9. Activity Image
  Get Out (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Årets store grøssersuksess, "Get out", har tatt kritikere og kinopublikum med storm i USA. Den unge fotografen Chris Washington inviteres hjem til kjærestens familie for en langweekend på landet. Han er bekymret for at de ikke vil like ham fordi han er afroamerikansk, men kjæresten, Rose, beroliger ham med at han har ingenting å frykte. Vel framme får han snart bange anelser. Innbyggerne i nærområdet er i overkant interesserte i få vite alt om ham, og alle tjenerne på godset oppfører seg som passive, smilende zombier. Er det bare noe Chris innbiller seg, eller foregår det noe skremmende under den rolige, småborgerlige fasaden.
 10. Activity Image
  Guardians of the Galaxy Vol. 2 2D (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  I Marvels Guardians of the Galaxy Vol 2, fortsetter eventyret mens teamet krysser kosmos, til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk.
 11. Activity Image
  Hoggeren (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Anders (Anders Baasmo Christiansen) vokste opp i Rukkedalen med sterk utbrytertrang. Han skulle ut i verden og aldri se tilbake. Men etter tjue år i Oslo er livet fremdeles ikke på plass. Med en følelse av å ha mistet alt som betyr noe, vender han tilbake til hjembygda og flytter inn i småbruket han har arvet etter sine foreldre. Med øks og nevekraft fordriver Anders dagene med å hogge trær i skogen sin, men han er ingen skogsarbeider. Han har ingen plan for det han gjør, bare et mål om å finne roen i naturen og gi seg hen til det fysiske arbeidet. Idyllen slår raskt sprekker når han møter sine slektninger, som mener han lar arven etter familien gå til spille. De har hver sin tilnærming til hvordan de kan hjelpe sin bortkomne slektning og nekter å la Anders være i fred. Anders føler seg fanget. Heller ikke i naturen kan han bli fri fra seg selv og sin egen fortid.
 12. Activity Image
  Kammerpiken (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Skjerp alle sanser og la deg forføre av Park Chan-wooks virtuose og sensuelle drama om intriger, kjærlighet og hevn.
 13. Activity Image
  Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen (2D, norsk tale) (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  De to rampete barna Thomas og Harald hypnotiserer den slemme rektoren på skolen og forvandler han til deres egen tegneseriehelt - den godhjertede og elastiske Kaptein Supertruse!
 14. Activity Image
  Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen (3D, norsk tale) (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  De to rampete barna Thomas og Harald hypnotiserer den slemme rektoren på skolen og forvandler han til deres egen tegneseriehelt - den godhjertede og elastiske Kaptein Supertruse!
 15. Activity Image
  King Arthur: Legend of the Sword (2D) (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
 16. Activity Image
  La La Land (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.
 17. Activity Image
  Lærer Frosk (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Lærer Frosk handler om Lisa på 8 år som er en svært selvstendig jente. På skolen liker Lisa godt sin lærer Frans. Men han bærer på en stor hemmelighet. På grunn av en genetisk feil blir Frans forvandlet til en frosk, både når han vil og ikke. Og det skaper jo litt problemer, både for ham og omgivelsene. Spesielt blir det vanskelig når skolen får en ny rektor som vil at skolen skal bli landets beste. Og da passer ikke en froske lærer inn.
 18. Activity Image
  Lion (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  "Man kan regelrett se for seg Oscar-statuettene hagle over en film som dette."- Filmfront, terningkast 6"Glimrende film. En fortelling helt utenom det vanlige"- Cinema, terningkast 5"Lion" er alene en knallgod film. At den er basert på faktiske hendelser gjør den bare enda mer imponerende."- VG, terningkast 5"Umulig å ikke bli berørt av historien. En rørende film."- God Morgen Norge, terningkast 5"Rørende og fengslende"- FilmMagasinet, terningkast 5
 19. Activity Image
  Loving (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Den sanne historien om Richard og Mildred Loving, som kjempet mot rasefordommene i USA i 1958 for å få lov til å gifte seg. Saken gikk hele veien til USAs høyesterett. Kritikerrost film nominert til en rekke gjeve priser.
 20. Activity Image
  Milo - Månens vokter (Mer info)
  Konsert, teater & show
  22.06.2017
  Fra skaperne av "Den lille prinsen" kommer "Milo - månens vokter", en nydelig og spennende animasjonsfilm for hele familien.