Aktiviteter: 10 treff på "" i Berg LEGG TIL AKTIVITET

 1. Julemesse i Ersfjord (Mer info)
  Familie & barn Marked, messe og shopping
 2. Berg folkebibliotek (Mer info)
  Historie, kultur & arkitektur Familie & barn
  Biblioteket på Berg skole er åpent for alle hver onsdag kl 09.00 - 14.30.
 3. Svømmebasseng på Senjahopen skole (Mer info)
  Vann, bad & strand Familie & barn
  Mandager:1800-1900 svømming ikke svømmedyktige1900-2000 svømming svømmedyktige 1-3 klasse2000-2100 herre svømming (her kan også 9-10 kl gå)2100-2200 dame svømmingTirsdager:1800-1900 LHL svømmingOnsdager:1800-1900 Familiesvømming1900-2000 4 – 8 klasse 2000-2100 herre svømmingTorsdag:2000-2100 damesvømming
 4. Activity Image
  Skikjøring off-piste med Mefjord Brygge (Mer info)
  Sykle & vandre Park & naturattraksjon Skianlegg og vinteraktiviteter Sport
  På Senja foregår skisesongen hovedsakelig fra februar til midten av mai.Det virkelige eventyret begynner når du tar skiene eller snøbrettet opp i fjellene i nærheten av Mefjord Brygge. Mange av dem egner seg godt for frikjøring eller off-piste skikjøring.Det finnes ingen heiser i området, så sammenlignet med alpinskibakker er dette en ekstremsport-opplevelse på et helt annet nivå. Du kan velge mellom førskjellige nivå på turen, alt fra enkle skråninger til fjell der du kommer til å måtte klatre i fjellene, men straks du er på toppen bør du ta en liten pause. Nyt den vakre fjorden, havet, og de snødekte fjellene rundt deg. Trekk pusten dypt og slipp deg utfor, kjenn friheten i å pløye gjennom frisk puddersnø. Sannsynligheten er til stede for at du er den første som kjører ned akkurat der! Skiturer er vanedannende, utmattende og adrenalinskapende. Mefjord Brygge er det perfekte utgangspunkt for Senjas topper, som Kneipen, Store Hesten, Roalden, Burstind, Stormoa, Kvænen, bare for å nevne noen.Viktig: Skredutstyr og riktig fjellutstyr/erfaring må til dersom du går for det mer ekstreme. Vi kan arrangere en guide for deg og gruppen din.I tilleg til off-piste skikjøring er det en 5 km lang skiløype rundt Mefjordvær. Den forvaltes av lokalmiljøet, og vedlikeholdes av snøscooter gjennom vinteren. Sporene passerer et par innsjøer og berører foten av de nærmeste fjellene.Prøv et ekte vintereventyr!
 5. Activity Image
  Fjellturer og sommeraktiviteter med Mefjord Brygge (Mer info)
  Sykle & vandre Guidede turer og sightseeing Park & naturattraksjon
  ”Senja er utmerket for fotturer og Mefjord Brygge er et storartet utgangspunkt – alt er i nærheten, og mulighetene finnes i overflod!”Du velge blant ulike turer, fra de små og enkle utfluktene i lavlandet, via de litt mer utfordrende, til avanserte og krevende toppturer. Flesteparten av de foreslåtte løypene er merket. Hvis du ønsker å leie en erfaren guide som kan forklare naturhistorien, dele av sine opplevelser og praktiske kunnskap om å ferdes i villmarken, har du kommet til rett sted!Mefjord Brygge tilbyr guidede turer i fjellet og rundt i naturen for øvrig. Vi har turer som passer for nettopp ditt kondisjonsnivå. Du kan gå til Kyle, Roalden, Segla, Keipen, Barden, Husfjellet, Breitinden (Senjas største fjell) og mange flere fjell. For mer informasjon, ring oss, eller spør i resepsjonen etter en mer detaljert beskrivelse av de ulike turene.I tillegg til fotturene tilbyr vi sykkelutleie, vedfyrt badestamp og småturer til lokalhistorisk interessante steder. Og mye mer!
 6. Activity Image
  Opplev midnattsolen på Senja, Mefjord Brygge (Mer info)
  Guidede turer og sightseeing Park & naturattraksjon Øvrige Sykle & vandre
  ”Der veien slutter, begynner eventyret”. Dette er ekstra sant når det dreier seg om sommeren i Mefjordvær.Veien slutter faktisk i Mefjordvær, og det er lett å få følelsen av at man har kommet til verdens ende. Alt som ligger foran en er horisonten, og de uendelige vannmassene som utgjør storhavet. Mefjordens utløp vender mot nord, så her kan man se midnattsolen gjennom hele sommeren.Se for deg at du tar en deilig midnattstur for å nyte den brutale skjønnheten  i en natur som i stor grad har vært urørt i titusener av år. Den beste utsikten får du fra det nærliggende utkikkspunktet Knuten, en høyde i nærheten av det idylliske fiskeværet.Et interessant faktum: Fra midten av mai til tidlig i august går ikke solen under horisonten!
 7. Activity Image
  Havfiske med storbåt, Mefjord Brygge Senja (Mer info)
  Vann, bad & strand Jakt og fiske
  For våre gjester med høye forventninger, som forlanger spektakulære opplevelser koblet med komfort mens de opplever eventyrlige Senja, har vi en storbåt for utleie, til fiske og havekskursjoner.Vår pakke inkluderer en halv eller hel dags bruk av båten, en erfaren fiskeinstruktør, kaptein, drivstoff, og tilleggstjenester skreddersydd etter gjestenes ønsker.Dette er en egenartet blanding av glede og opplevelse. Du kommer til ta del i kystlivets spesielle atmosfære, beundre det unike fjordlandskapet, fiske i verdensklasse, og hvis du ønsker, ha en tradisjonell, maritim lunsj på en svært komfortabel båt.
 8. Activity Image
  Havørnsafari med Mefjord brygge, Senja (Mer info)
  Vann, bad & strand Øvrige Guidede turer og sightseeing Park & naturattraksjon
  Kom til Mefjord brygge og møt Europas største rovfugl. Havnørnen med sine karakteristiske hvite halefjær har et vingespenn på opp til to meter. På vår unike safari vil du møte ørner og sjøfugler i sitt naturlige miljø blant majestetiske fjell og spektakulære naturomgivelser.Opplevelsen begynner ved Mefjord brygge, hvor du får utdelt redningsvest og informasjon om turen. Så tar vår erfarne guide deg med i båt langs fjorden, hvor du kommer til å få oppleve det rike marine fuglelivet.I løpet av safarien er det nesten garantert at du kommer til å få se ørner, og om vi er heldige får vi ta del i det magiske og slående øyeblikket når ørner følger båten og stuper ned i vannet etter fisk!Turen ender med en smaksrik og tradisjonell fiskesuppe i vår restaurant. Du kommer garantert til å være fornøyd!Anbefalt utstyr:Varme klær, eller regnklær hvis nødvendig (kan leies), kikkert og fotoapparat.Tilgjengelig for enkeltpersoner eller grupper.
 9. Activity Image
  Fiske ved Mefjord brygge, Senja (Mer info)
  Vann, bad & strand Jakt og fiske Guidede turer og sightseeing
  Mefjord brygge ligger rett ved noen av de beste fiskeplassene langs norskekysten. Torsken kommer fra Barentshavet og passerer rett utenfor fjordutløpet. Sammen med andre fiskearter utgjør den fantastiske fiskemuligheter i størstedelen av året. De vanligste artene i området er torsk, sei, hyse og steinbit, og med litt hell får du storkveita på kroken!Det er mange anbefalte GPS-posisjoner og fiskeområder innen rekkevidde.Ved våre flytebrygger finner du sytten 19 fot lange Kværnø-båter med 50 hk-motorer. Båtene er utstyrt med kartplottere, ekkolodd og GPS. Etter fisket får du mulighet til å sløye og rense fangsten i våre lokaler på kaia, for deretter å dypfryse den i fryserommet.Vi tilbyr båt- og utstyrsleie (fiskestenger, sneller og flytedresser) og i tillegg utsalg av fiskeutstyr. Det er også mulig å arrangere møte med en fiskeguide som kan forklare hvordan man fisker og avsløre de beste stedene for å få napp.Hovedfiskesesongen går fra midt i mars til slutten av september.La fiskedrømmen bli virkelighet hos Mefjord brygge!
 10. Activity Image
  Nordlysjakt med Mefjord brygge Senja (Mer info)
  Guidede turer og sightseeing Sykle & vandre
  ”Det må være et av de mest spektakulære naturfenomener man kan være vitne til!”Nordlysjakt er en av de mest spennende aktivitetene man kan drive med ved Mefjord brygge. Vi kan ta ansvar for alt, inkludert henting på flyplassen og individuelt skreddersydde opplevelser – eller du kan være mer på egen hånd, hvis det er det du foretrekker.Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men faktum er at jo lenger unna man kommer unna de store byene og tettstedene, dess bedre kan man se nordlyset. Derfor må Senja anses som et av de beste stedene å jakte på fenomenet. I tillegg er atmosfæren avslappet og naturen urørt, i motsetning til mer besøkte turistdestinasjoner. Den som har jaktet på nordlyset fra midt i en opplyst by, har egentlig ikke opplevd hva nattehimmelen har å by på når de grønne og røde flammene vinker mot jorden!Fra sensommeren av, gjennom hele høsten og vinteren har vi store muligheter for å oppleve et av de mest underlige og fascinerende fenomener naturen har å by på. Mefjord brygge er langt fra lysforurensningen som finnes andre steder. På godværsdager er himmelen klar. Gode steder å observere nordlyset fra ligger bare korte fotturer unna, som det nærliggende utkikkspunktet Knuten, eller Tungeneset, litt lenger unna. Mange andre flotte steder å drive nordlysjakt på finnes bare korte kjøreturer unna.Vi tilbyr overnatting, mat og transport, og vår guide kan ta deg med til flere av de anbefalte observasjonsstedene, kurse deg i foto. Opplevelsen kommer du til å bære med deg for resten av livet!Bli med oss når det er sesong for nordlysjakt!